Anniina Hukari

Anniina on pedagogisesti pätevöitynyt DI, jolla on yli 16 vuoden kokemus koulutus-, ryhmätyö-, fasilitointi- sekä esiintymistaitojen koulutuksesta ja ohjaamisesta eri kohderyhmille sekä koulutusten suunnittelusta, arvioinnista, kehittämisestä ja toteutuksesta teollisuuteen, kuntasektorille sekä oppilaitoksiin. Anniinalla on vahva osaaminen osaamisen kehittämiseen ja opetukseen liittyvien EU- hankkeiden hausta, toteutuksesta ja hallinnoinnista. Anniinan erityisosaamista on osaamisen kehittämiseen liittyvien toimintojen sekä palvelujen kehittäminen ja rakentaminen erityyppisissä organisaatioissa.

Katso tarkemmat tiedot Linkedin profiilista.

Riikka Rissanen

Riikka on kasvatustieteen maisteri ja yhteisötyönohjaaja, joka on työskennellyt yli 18 vuotta erityisesti tekniikan- ja terveydenhoitoalan opetushenkilökunnan koulutustaitojen ja koulutusten kehittämisen parissa. Riikan vahvuusalueita ovat ohjaus, opetuksen johtaminen, koulutuskokonaisuuksien sekä -tilaisuuksien suunnittelu, toteutus ja fasilitointi. Riikalla on erinomainen kokonaisnäkemys opetuksen kehittämisestä organisaation eri näkökulmista huomioiden. Riikka työskentelee myös Aalto yliopistossa HR-kehitysasiantuntijana vastuualueenaan osaamisen johtaminen.

Katso tarkemmat tiedot Linkedin profiilista.

Johanna Naukkarinen

Johanna on analyyttinen, mutta käytännönläheinen kehittäjä, joka innostuu uusista haasteista ja uudenlaisista tavoista toimia. Hän on myös pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu tekniikan tohtori. Kouluttajana Johannalle on tärkeää, että osallistujat saavat mukaansa sekä hitaammin sulavaa teoreettista tietoa, että heti soveltamiskelpoisia käytännön ideoita. Johanna on kouluttanut opettajia, kouluttajia ja asiantuntijoita yli 20 vuoden ajan useissa eri yliopistoissa ja muissa organisaatioissa.

Anna Rimmi

Anna on luova ja innostava esiintymisen ja vaikuttamisen ammattilainen, jolla on teatteri-ilmaisuohjaajan ja musiikkipedagogin tutkinto. Annalla on usean vuoden kokemus opettamisesta sekä ohjaamisesta. Annan kiinnostuksen kohteita ovat esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen sekä soveltaminen eri toimintaympäristöissä ja tehtävissä. Työskentelyssään hän yhdistää monipuolisesti perinteisimpiin menetelmiin draamaa, improvisaatiota ja musiikkia.

Anna työskentelee myös Metropoliassa sekä Lauttasaaren musiikkiopistossa.

Yhteensä Taito Trainingin osaajilla on tarjota reilusti yli 30 vuoden kokemus sinun käyttöösi! Meiltä löytyy sekä monipuolista kokemusta, vahvaa osaamista että tuoretta näkemystä eri teemoihin liittyen. Vahvan asiantuntijuuden lisäksi olemme saaneet paljon hyvää palautetta erinomaisesta yhteistyökumppanuudesta, joustavuudesta sekä kehittävästä ja innostavasta työotteesta.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin erilaisista yhteistyömahdollisuuksista!